טחורים פנימים קטנים שאלתי היא

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/05/2017 | 11:38 | מאת: יוסי

שלום...תחושת יובש כמו סכרת בעור ומרגיש גם שפי הטבעת יבשה ..יש לי טחורים פנימים קטנים מדי פעם דימום ..האם היובש יכול לתרום לדימום מרגיש במעבר הצואה כאילו נשרט פי הטהעת לא יוגע אם זה מהיובש הייתי אצל פרוקטולוג אם מכשיר פלסטיק וגם אם האצבע בדק וראה טחורים פנימים..מוגלבין יציב יש לי ממה לחשוש!?תודה

אין שום סיבה לחשוש. היובש אינו תורם לדימום.

24/05/2017 | 21:03 | מאת: המשך

הכוונה שלי שהמוגלבין ובכללי זה ספירת זה נותן אינדקציה אם חלילה יש משהו ? אם אתה מבין אותי מה הכוונה...דואג נורא

אין לך שום סיבה לדאגה. המוגלובין תקין בוודאי אינו סיבה לדאוג...

25/05/2017 | 10:34 | מאת: המשך דואג מאוד

בהמשך לתושבתך...הכוונה שלי שאם מוגלבין תקין 13.8 שזה לא משהו חלילה מסוכן!? התור הבא שלי טיפה רחוק ואני דואג נורא מודאג!!!

25/05/2017 | 11:52 | מאת: משהו נוסף

בבדיקה ...הוא רשם pr ללא דם ואני לא זוכר אם הלכתי אחרי שהיה לי יציאה או לפני..אני חושב לפני..מודאג מאוד מהעניין תודה רבה

26/05/2017 | 14:38 | מאת: ??

אשמח להתייחסות לשני השאלות הבאות תודה רבה

אין לי מה להוסיף. אין סיבה לדאגה. אם אתה מוטרד-חזור לרופא שלך

26/05/2017 | 16:13 | מאת: שואל שוב שאלה קטנה

מה זה pr ללא דם..אולי הלכתי לפני יציאה זה אומר שזה לא מהטחורים ? בגלל זה מודאג

26/05/2017 | 16:32 | מאת: משהו קטן רק נוסף

יש לי לרוב צריבה כאב אחרי יציאה בפי הטבעת כאילו ..מה הגורם בדרך כלל מעריך אותך מאוד תודה עד שאגיע לרופא אני לחוץ

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות