בליטה ליד פי הטבעת {בתחת}

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/05/2017 | 18:21 | מאת: מאור

שלום יש לי בעיה יצא לי משהו מוזר בחריץ של התחת סליחה על הנוסך וזה מציק במזן העבודה. אמרו לי להשתמש במלח אנגלי לעשות הרטבות או אמרו לי ליקנות כמות של מלח אנגלי ולעשות אמבטיה .. אני עושה את הדבר הנכון? או יש פטרון כל שהוא שלא כלול בכירוגיה

מפנייתך לא ברור אם הבעיה היא בפי הטבעת או בשקע בין העכוזים. מציע שתפנה לבדיקה ואל תסתמך על עצות חובבניות. מלח אנגלי כבר מזמן אינו משמש לטפול...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות