כריתת טחורים בשיטת ליגשור

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/05/2017 | 22:19 | מאת: ניק

שלום דר,רציתי לדעת לגבי ניתוח כריתת טחורים בשיטה הישנה בעזרת ליגשור,האם צריך לקחת חופש חודשיים מהעבודה לאחר הניתוח,כי לפי הבנתי החלמה מלא לוקחת חודשיים,ולפי הבנתי מפורמים בחול של אנשים שעברו תניתוח הכאבים הם מאוד מאוד חזקים לאחר הניתוח,האם הרופא יכול לתת לאחר ניתוח מרשם למשכך כאבים מסוג פנטניל,לפי הבנתי זה משכך חזק שיכול להוריד את הכאב בצורה יעילה,תודה

החלמה בדרך כהחלמה בד"כ לוקחת 2-3 שבועות. אם יש כאבים חזקים במיוחד הרופא המטפל ירשום המטפל ירשום לך תרופה מתאימה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות