בדיקת נשיפה לאחר נטילת אומפרדקס

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

21/03/2017 | 20:37 | מאת: אור

בבדיקת גסטרוסקופיה נמצא כי יש לי הליקובקטר פילורי. קיבלתי שני סוגי אנטיביוטיקה למשך 10 ימים. לאחר חודש הייתי אמורה לבצע בדיקת נשיפה. לצערי בדיקת הנשיפה נערכה קרוב ל-6 שבועות לאחר סיום הטיפול. יומיים לפני הבדיקה נטלתי כדורי אומפרדקס בגלל צרבות שהרגשתי. לא ידעתי שאסור לקחת תרופה זו לפחות שבוע לפני הבדיקה. תוצאת בדיקת הנשיפה יצאה 0.568 הבעיה היא שאינני יודעת אם התוצאה אמינה עקב נטילת האומפרדקס לפני הבדיקה. האם עליי לבצע בדיקה שוב?

כדי להסיר כל ספק אני מציע לחזור על הבדיקה בתנאים הנכונים

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות