פיסטולה וכאב בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/02/2017 | 19:30 | מאת: מייק

לדוקטור שלום רב אובחנה אצלי פיסטולה קלה בפי הטבעת והומלץ לי על ניתוח להסרתה. בנוסף לאי הנוחות המורגשת ממקום הפיסטולה קיים כאב נוסף בעצם עצמה הנמצאת ממש מעל פי הטבעת.הכאב מורגש בעיקר הישיבה או לאחר קימה מישיבה ממושכת (לא שירותים).מדובר בכאב נקודתי מאוד כלומר אפשר ממש ללחוץ עם האצבעמעל מקום הכאב.האם יש קשר בין הפיסטולה לבין הכאב הנקודתי בעצם? תודה רבה

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות