סובין

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/06/2010 | 18:55 | מאת: -

שלום, רופא המליץ לי לאכול סובין עקב פיסורה. האם הוא התכוון לסובין חיטה או סובין שיבולת שועל?

לקריאה נוספת והעמקה
04/06/2010 | 07:00 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

זה לא משנה כי אין הבדל. אם עדיין יש לך ספקות, אפשר לשאול אותו למה הוא התכוון.

08/06/2010 | 07:48 | מאת: דפנה

לא חשוב לדעתי איזה סוג של סובין, כי הוא ממילא לא מתעכל, אלא משמש סוג של "זרז" לגבי המזון הנעכל ודוחף אותו בהרבה פחות מאמץ לכיוון היציאה באופן מכאני לגמרי.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות