כאבי בטן תחתונה ותמונות אורינליות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/02/2017 | 14:22 | מאת: מירית

בוצע אולטראסאונד והממצאים: כליות במימדים תקינים. כיס השתן וגבולותיו סדירים, בלוטת ערמונית בנפח 20 במקום. ממצא רטרופריטאונאום הודגם ממצא סולידי בצפיפות שומן בגודל 19 סמ. *טרם בוצע CT ברצוני לדעת אם ניתן לשלול גידול? האם זה ציסטה?

התיאור מתאים לליפומה שהיא גידול שומני שפיר אך יש צורך בהשלמת בירור

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות