לא ראית את המשך הודעתי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/02/2017 | 13:49 | מאת: טחורים פנימים דימום קל המשך

יכול להיות שהוא טעה באבחנה? גם הבדיקה של הצינור מפלסטיק? ומה זה משחת עיזרקאין?

משחת עזרקאין הנה משחה עם חומר מאלחש מקומית. תמיד ישנה אפשרות של טעות באבחנה... (כולל אצלי...)

05/02/2017 | 14:43 | מאת: המשך

אבל הוא בדק במכשיר הזה שאינני יודע שמו וראיתי שרשמת למישהו כאן שהסיכוי קטן בכדי לטעות בבדיקה הזאת אם אינני טועה זה לקסקופיה משהו כזה אם צינור שקוף מפלסטיק שבוא הוא רואה אתה מתכון לטעות אבחנה של פיסורה לבין טחורים? הוא רשם טחורים קטנים פנימים מדממים הוא יסכן עצמו?ואת רשינו?תודה

עברת בדיקת רקטוסקופיה או אנוסקופיה שהיא בדיקה מצוינת לאבחון טחורים אך יכולה ל"פספס" פיסורה. פנה לבדיקה חוזרת אם אתה מוטרד

05/02/2017 | 15:08 | מאת: עזרקאין

מה הטיפול העיל לפיסורה!?עזרקאין?או סטפידרם קרם אם תוכל להגיד לי על משחה זאת תודה

לפני המלצה על טיפול צריך להגיע לאבחנה. עזראקאין זה חומר מאלחש והשם השני אינו מוכר לי

05/02/2017 | 18:13 | מאת: אבל הוא ראה כבר הרופא ורשם לי

הרופא אבחן ורשם לי משחה קרם גלבינול משהו כזה ...מצד אחד אבחן טחורים ואתה אומר שאכן הוא לא טעה מצד שני אתה אומר להגיע לאבחנה

אין לי יותר מה להוסיף על מה שכתבתי

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות