----דקירות בישבן----

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/01/2017 | 22:36 | מאת: 1989

יש לי כבר כמה ימים דקירות ממש חזקות בפנים בטוסיק, זה דוקר בלי סוף בלי קשר לתנוחה, זה מתעצם כשאני מתיישבת על האסלה, אינני סובלת מעצירות, ניסיתי לשטוף כמה פעמים ומרחתי קרם מיוחד כמו לטחורים מסביב לפי הטבעת אבל זה ממשיך לדקור לשרוף, מה זה יכול להיות?

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה. התיאור אינו מתאים לבעיות השכיחות של פי הטבעת והרקטום. פני לבדיקה

15/04/2017 | 18:22 | מאת: אנונימי

גם לי זה קורה, לרוב במחזור. זה מגיע בהתקפים (בעיקר בשירותים) וכזה קורה זה ממש מחליש אותי ואני מתפתלת מכאבים עזים.. מה הסיבה לכך?

יש צורך בבדיקה גופנית כדי לנסות לאבחן את הבעיה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות