החלמה מניתוח טחורים מסורתי בשיטה פתוחה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/12/2016 | 19:32 | מאת: מלי

ב4/12/16 עברתי ניתוח כריתת טחורים מסורתי בשיטה הפתוחה. כעת שלושה וחצי שבועות לאחר הניתוח רמת הכאבים פחתה בצורה ניכרת ואף הדימומים בזמן יציאה פחתו . מאתמול החלה תופעה של צורך ללכת לשירותים 4-5 פעמים ביום לעומת פעם ביום כפי שהיה עד כה. היציאות המרובות גרמו לחזרת הדימומים. מדוע השינוי ? האם זהו שלב בהחלמה ? האם הדבר מרמז על סיבוך של הניתוח ?

חודש לאחר ניתוח טחורים יכולים להיות שינויים בתדירות היציאות. מכיוון שהשינוי מלווה בדימומים אני ממליץ לפנות לבדיקה אצל הרופא המנתח.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות