כאבים בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

10/05/2008 | 17:16 | מאת: הסובל

שלום רב אני סובל מכאבים בפי הטבעת בחודש האחרון הכאבים יכולים להופיע במשך יומים( לא במשך כל היום) ואז להפסיק למספר ימים, מיום שלישי האחרון הכאבים רק מחמירים. הכאב שקיים מזכיר כיווץ של שריר פי הטבעת רק שאין לי שליטה על שיחרור השריר. על פי מה שרשמו בפורום נראה שיש לי פיסטורה, מהי דעתך? ומה אתה ממליץ לי לעשות? בתודה הסובל.

10/05/2008 | 19:26 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

כאבים בפי הטבעת הם רק אחד מהסימנים המאפיינים של פיסורה. המלצתי היא ללכת ולהיבדק ע"י פרוקטולוג או כירורג קולורקטלי בכדי לקבל אבחנה נכונה, ואז לטפל בהתאם.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות