תיזהרו משרלטנים...

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

22/05/2012 | 11:25 | מאת: מאיה

שלום רב, אני בת 30 וכ - 5 שנים בטיפולים. במצבי אני כבר לא בוחלת בשום אמצעי להשגת המטרה הנעלה ולכן הולכת ומנסה כל מה שיכול אולי לעזור (כגון דיקור, פיזותרפיה וכו'). לאחרונה בעקבות המלצות וכתבה באינטרנט התחלתי טיפול של עיסוי בטן עמוק (שיטה תימנית עתיקה שעוברת מאם לבת). התבקשתי בטענות שונות לרכוש ממנה תמיסה לניקוי וויטמינים שונים בעלות לא מבוטלת ואפילו ויטמינים לבעלי (שאין לו בעיה).לצערי אולי אני תמימה ואולי אני גם צריכה לדעת (בשביל עצמי) שאני עושה כל שאני יכולה כדי לתרום לתהליך. בסוף שבוע שעבר שוחחתי עם המטפלת בטלפון והיא דיברה איתי שוב על רכישת ויטמינים וכו' ממנה. אמרתי לה שלצערי אין ביכולתי לממן זאת כרגע והיא בתגובה אמרה לי שאם כך אז הטיפול יארך זמן ארוך יותר משמעותית (וכל פגישה כמובן היא בתשלום) ובנוסף שאני לא צריכה לנסות להביא ילד לעולם כי אין לי כסף ולגדל ילד עולה הרבה כסף. היא אפילו לא התבלבלה ואמרה לי שהיא במקומי הייתה עושה הכל ואפילו הייתה לוקחת הלוואה.אתן בטח יכולות לתאר איזה סופ"ש היה לי. סופ"ש ארוך של בכי, מיגרנה והלקאה עצמית איך אני מעיזה לוותר על הויטמינים שלה ואולי זה באמת יעזור... איך היא יכולה לומר דבר שכזה? היא שעוסקת בדבר שאמור להיות טהור - עזרה לנשים בהבאת חיים לעולם הזה. בנות אל תיכנעו לסחיטת כספים. הרפואה שלנו בארץ כל כך מתקדמת וחייבים להישאר חיוביים. הכל יהיה בסדר ....

12/06/2012 | 12:05 | מאת: דנה

מאיה, הדרך להכנס להריון היא לא ברורה מאליה ואף מלווה בקשיים מרובים אך בנוסף לה יש את הקושי הנפשי הלחץ מהסביבה וכדומה.. ופה נכנסים להם כל ה"יודעי דבר למינהם". האמיני לי מאיה שאת עושה הכל להביא את הדבר המקודש הזה לעולם, אתנחם אם בזה אני מחזקת אותך. אך , חשוב לי שתהיי רגועה, תעשי פעולות נשימה עמוקות (חידוש חמצון לגוף) ואף תרדי קצת במשקל (רק אם צריך) וזה יגיע....תהיי חיובית ואל תכנעי לשרלטנות !!! מאחלת לך בהצלחה רבה....דנה.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה