המתנה....

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

02/05/2012 | 13:43 | מאת: דנה

שלום, אני בת 25, בעלת שחלות פוליציסטיות, עשיתי החודש בפעם הראשונה טיפול בעזרת איקקלומין ואוביטרל, ומיום ראשון אני ממתינה את 14 הימים שצריך להמתין עד לבדיקת הבטא המיוחלת, השאלה שלי איך עוברים את ההמתנה המתישה הזו כל כמה שאני מנסה להסיח את הדעת, לעבוד להתעלם המחשבות לא נותנות לי מנוחה והפחד שזה לא הצליח אוף כמה פחד יש בתוכי, כל היום אני רק מחפשת אי אילו סימנים שאפשר לראות כבר בשלב ההתחלתי עוד לפני הבדיקה שיש הריון.. אני מטפסת על הקירות אם יש מישהי כמוני אשמח לקבל עצות. תודה מראש

02/05/2012 | 16:53 | מאת: מאיה

היי דנה, קודם כל אני מאחלת לך הרבה הצלחה. כמו שאת בטח יודעת הכי חשוב כרגע זה שתהי רגועה וכן אני יודעת שזה קל "מהצד". תעסיקי את עצמך בדברים אחרים כדי שתחשבי על זה כמה שפחות.תשתפי את בעלך או חברה טובה בתחושות שלך כדי שהם יוכלו גם לעזור לך ולהרגיע אותך.תצאי ותבלי והכי חשוב תחשבי חיובי. מחזיקה לך אצבעות...

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה