שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

13/03/2012 | 16:39 | מאת: יעל

שלום! אני מתחילה טיפול של החזרת עובר והרופא אמר לי לקחת החל מהיום (היום זה היום השלישי של המחזור שלי), 3 פעמים ביום, כדור שנקרא אסטרופם (2 מ"ג). האם צריך לקחת את הכדור בהפרשים של 8 שעות בין כדור לכדור? ואם לקחתי בהפרשים של 4 שעות או פעם בהפרש של 10 שעות ופעם בהפרש של 4 שעות, האם זה גם בסדר? והאם צריך לקחת הכדור אחרי אוכל/על בטן ריקה או שזה לא משנה? תודה.

יעל שלום, ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רפואי בנושא טיפולי פוריות. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה