המלצה לרופא פריון IVF

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

25/02/2012 | 18:25 | מאת: עדו

שלום ! אני מחפשת מומחה לפוריות שעובד עם קופת חולים מכבי לצורך טיפולי IVF. האם יש לכן המלצות? שמעתי על דר' פרחי לדוגמא - האם ידוע לכם אם הוא עובד עם מכבי ? האם הוא מקבל בעוד מקומות מלבד בי"ח וולפסון? המון תודה

27/02/2012 | 10:47 | מאת: מאיה

שלום רב, יש רופא מדהים, פרופ' זיידמן שלדעתי עובד עם כל קופות החולים ומקבל גם בתל אביב(פרטי באסותא - עם סבסוד של הקופה) . תוכלי לברר במשרד שלו בטלפון 03-6911179. מעבר לכך שמעתי דברים טובים גם דר' פרחי - יצא לו שם טוב במיוחד בטיפול בכניסה להריון עם בעיה של שחלות פולציסטיות (IVM). בהצלחה

27/02/2012 | 12:50 | מאת: עדן

האמת היא שזו באמת בעיה שיש לי ולכן המליצו לי עליו אבל ההמלצה הייתה לאשדוד וזה רחוק לי מאוד.. הבנתי שהוא מקבל בבלינסון אבל אין שום אינפורמציה ולא הצלחתי להשיג פרטי התקשרות עימו. תודה על ההמלצה על פרופ' זיידמן- גם עליו שמעתי.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה