ניסיון של בנות שעברו הסרת מיומה מהרחם

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

02/02/2012 | 10:17 | מאת: שיר

שלום לכולם, אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים... אבל רציתי ללמוד מניסיונן של בנות שעברו היסטרוסקופיה או לפרוסקופיה של הסרת מיומה מהרחם, או כריתת רחם? איך ההרגשה הפיזית לאחר הכריתה? יש תופעות לוואי? המלצות לגבי רופאים?אודה לכם אם תשתפו אותי בניסיונכם כי אני מאוד רוצה ללמוד מניסיונן של אחרות. תודה

11/02/2012 | 22:53 | מאת: מיכל

מיומה או כל בעיה ברחם נובעת בדר"כ מחסימה רגשית כמו רגשות אשמה או כעס על מישהו שקשה לך לשחרר יש מצב גם שאת שומרת הרבה רגשות בבטן. עכשיו בטח תשאלי מה הקשר? אז ככה: רגש זה אנרגיה כאשר יש אנרגיה מצטברת של כעס או האשמה עצמית זה מצטבר בגוף (כמובן שאי אפשר לראות את זה בבדיקות ) ובסופו של דבר רןואים את זה אח"כ בצורה גשמית של מיומה וגידולים סרטניים וכדומה.. אז מה עושים? מניסיון - לי היתה ציסטה ענקית בגודל של כדור טניס - נקבע לי תור לניתוח עם הרדמה מלאה אבל היות ולא יכולתי להמתין יומיים עד לניתוח עם כאבי תופת , החלטתי לנסות את מה שאצרו לי כל הזמן על הכעס... התחלתי לעשות תהליך סליחה עם כל מי שיש לי כעס עליו כמובן שפניתי לרופא הגדול מכולם ישירות בלי רופאים מתווכים - פניתי לבורא עולם וביקשתי ממנו שיעזור לי למחול לאנשים.. ולא עברו 2 דקות מהרגע שסיימתי - הציסטה התפוצצה לבד ונעלמה כלא היתה - לקח לי חודשיים לעכל שזה אכן קרה לי. ומאז אני מרפאה את עצמי בכל כאב קל ע"י כח הדמיון המחשבה והסליחה. שחררי אנרגיות לא רצויות - עדיף למחול גם אם פגעו בנו ולא לסבול כריתת רחם וכד'.. דרך אגב את תהליך הסליחה את לא חייבת לעשות מול האדם שפגע בך אלא עם עצמך בחדר. תדמייני שהוא לידך ותאמרי לו את כל מה שאת חושבת , אח"כ תדמייני שהוא עונה לך ואומר לך שהוא אוהב אותך ומסביר לך למה הוא פעל ככה ואח"כ הוא מבקש ומתחנן שתסלחי לו, לסיום חזרי למקומך ותראי אם את מרגישה נקיה וסולחת - אם לא חזרי שוב על התהליך. בדוק ומנוסה - רואים עם זה ניסים גדולים. כנ"ל לכל מי שרוצה להכנס להריון ולא מצליחה - ברב המקרים אלו כעסים שיושבים ברחם ולא נותנים לתינוק להקלט- נסו ותווכחו - יותר קל מטיפולי פוריות.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה