בנק זרע-מאיפה מתחילים?

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

23/01/2012 | 00:53 | מאת: ליאור

אני בת 35 רווקה ללא בן זוג. משתוקקת מאד להביא ילד לעולם. אני שוקלת לפנות לבנק הזרע. הבנתי שיש בנק זרע ציבורי ופרטי וההבדל המשמעותי הוא בתשלום... אם אני רוצה להתקדם עם זה ולברר דרך הציבורי, האם עליי לפנות ישירות לביה"ח, האם עליי לקבל טופס 17 מרופא נשים? איך מתחילים? בבקשה עדכנו אותי מה השלבים הראשוניים.תודה רבה

ליאור שלום, נשמע שאת עומדת לפני החלטה משמעותית, ומתעוררות סביבה הרבה שאלות ותחושות. כמו בכל כניסה לעולם חדש ובלתי מוכר, בתחילה יש הרבה עמימות וחוסר וודאות וקבלת אינפורמציה בהחלט מגדילה את תחושת הבטחון ושופכת אור. על מנת לברר את התשובות לשאלות ששאלת, ממליצה לך לפנות למקורות אינטרנטיים רלוונטים (פורומים שעוסקים בתרומת זרע או חיפוש תחת מילים אלה) וכמובן ניתן לקבוע פגישה במרכז לבריאות האישה אליו את משתייכת (מבחינת קופח החולים ואזור גיאוגרפי) ושם תוכלי לקבל מידע בנושא. בהצלחה, קרן

11/03/2012 | 12:53 | מאת: נט

היי, רציתי להמליץ לך על פרופסור יעבץ באיכילוב, הוא איש מדהים ומקסים ונותן טיפול ממש אישי ונעים. יש שם בנק זרע עם מבחר עשיר. בנוסף יש שם ליווי של פסיכולוגית מדהימה לאורך כל התהליך בהצלחה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה