ביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

10/01/2012 | 16:47 | מאת: שרון

שלום אני בת 33, ללא ילדים, מנסה להיכנס להיריון. המחזור שלי לא סדיר בכלל - בין 40-50 יום ולפעמים בטווחים גם גדולים יותר. באופן תיאורטי, אם אבדוק ביוץ כל יום אני אמורה לקלוע? אם כן, מאיזה יום מומלץ להתחיל לבדוק? (אין לי בעיה להוציא 200 שקל כדי לבדוק את זה). האם יש כדורים שמסדרים את המחזור? אם כן, איזה כדורים, וכמה זמן זה לוקח והאם יש מניעה מלקחת אותם? (הרופא אמר שננסה לראות אם המחזור יסתדר, אבל אני בת 33, מעולם לא היה לי סדיר ואני לא רואה טעם לחכות). מה לגבי דיקור לסידור המחזור? תודה שרון

10/01/2012 | 18:19 | מאת: קרן קורניק

שרון שלום, השאלות שלך נוגעות לתחום הרפואי ולכן ממליצה לך להפנות אותן לפורום המספק מענה רפואי. נשמע שאת מתלבטת בין הצורך "לתת לגוף להסתדר", לעזור לו בדרכים טבעיות כמו דיקור ובין הצורך לזרז את הדברים ולזרז את הופעת הביוץ והמחזור. ממליצה לך לחבור לרופא שאתו את מרגישה בנוח ולתכנן אתו את ההתקדמות שבה ילווה אותך. קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה