טראומה כניסה להריון

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

04/01/2012 | 20:23 | מאת: הדיל

שלום רב קרן: אני אמא לילדה בת 2וחצי בערך ,והלידה שעברתי הייתה קשה מאוד .ומאז אני לא מפסיקה מחשבות רעות על ההריון והלידה אפילו אני לא חושבת לכנס להריון עוד פעם מרוב קושי מה שעברתי בלידה ואחרי לידה ...אבל מבתוכי אני אוהבת ילדים וככל שאני רואה ילדים או תינוקות מסתכלת ואומרת מתי יהיה כזה עוד אחד,וגם בתחילת ההריון שלי הבחילות היו לי עד חודש חמישי והייתי עובדת ומה זה קשה הריון עם עבודה

שלום, נשמע שעברת חוויות לא פשוטות סביב ההריון, הלידה ומדבריך נראה שגם לאחרי אירועים אלה. מכיוון שאת אומרת שהתחושות הקשות שאת מתארת נמשכות כבר שנתיים, וזו לא תקופה קצרה, ניתן לשקול לפנות לליווי רגשי של איש מקצוע שיסייע לך בהמשך עיבוד של החוויות שעברת. יום טוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה