בדיקת הריון ביתית

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

04/01/2012 | 14:24 | מאת: אורית

שלום, לאחר 14 יום מההזרעה (מספר 6) עשיתי בדיקת היריון ביתית שיצאה שלילית. האם יש סיכוי להריון? הפסקתי את התמיכה ואני לא רואה צורך בבדיקת דם כיוון שעד כה הבדיקה הביתית יצאה מהימנה.(יש לי ילדה). האם קיימים מקרים בהם היה הריון לאחר תוצאה שלילית ביתית? תודה רבה

שלום, על מנת לקבל תשובה ממקור רפואי ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום רלוונטי או לברר עם אחות או רופא. בכל אופן, הבדיקה המדויקת ביותר לגבי הריון היא בדיקת דם מסוג בטא. יום טוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה