טיפולי הפריה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

08/12/2011 | 15:28 | מאת: סיגל

אני עכשיו בת 41 ואם לילדה בת 14 אחרי נסיונות להיכנס להריון ו4 טיפולי הפריה שהניבו 2 הריונות כימיים. את הטיפולים אני עושה בבית חולים ציבורי ורציתי לדעת האם יש הבדל למעט היחס שמקבל הפציינט בפרטי. האם מבחינה מקצועית יש מקצועיות של הרופא לביה"ח ציבורי והאם המקצועיות שלו משתנה כאשר הוא בפרטי. זה נורא מטריד אותי לדעת שהמקום שבו אני נמצאת זה המקום שהכי בטוח לי וששם אני צריכה להישאר. כאמור בברור עם רופא פרטי כל מחזור הפריה הוא בסך 3000 ש"ח כאשר אין ום הבטחה להצלחת הטיפול. לא יודעת מה לעשות.

שלום, אני מבינה את הרצון והצורך לדעת שאת נמצאת "בידיים" הטובות והמקצועיות ביותר. לא ניתן להגיד דבר באופן עובדתי, אך באופן כללי לא אמור להיות הבדל בין טיפולי ההפריה בביה"ח הציבורי ובין הטיפול בבית החולים הפרטי. סה"כ מדובר באותו צוות רופאים שעובד לרוב בשניהם. ההבדל היחידי יכול להיות "בחירת" הרופא שיבצע את ההליכים או יעקוב אחריהם, שכן בבית חולים ציבורי אין אפשרות לקבוע טיפול עם רופא מסוים. בהצלחהף, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה