פיריון

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

02/12/2011 | 21:18 | מאת: אורנית

שלום, אני בת 48+ רווקה מאוד רוצה להביא ילד.הייתי אצל רופא לפיריון ובנק הזרע אבל הכל נעצר אצלי כי אנשים התחילו להוריד לי את הביטחון בכך שאני אינטרסנטית וחושבת רק על עצמי ולא טובת הילד בגיל כזה זה מאוחר ואם יקרה לי משהו הילד ישאר לבד ועו כל מיני דברים...הפחד קיים אצלי כל הזמן, מה לעשות,כן לעשות ,לא לעשות אולי הם צודקים???אני מיואשת מאוד כי אני יודעת שמצד אחד יהיה לי קשה לגדל ילד לבד מצד שני לא רוצה לוותר על החלום שלי שיהיה לי ילד. האם אני צריכה להתעלם ממה שאומרים ופשוט לעשות מה שטוב לי ולהגשים את החלום שלי?האם לוותר. מאוד מבולבלת.אנא עיזרי לי.תודה.

שלום, את מתארת דילמה לא פשוטה ונראה את עומדת בפני החלטה שיש לה השלכות משמעותיות. אני לא יודעת עד כמה הנושא "חדש" אצלך ואילו תהליכים עברת ביחס אליו, האם מדובר במשהו שאת שוקלת זמן רב? האם היה נסיון לכך בעבר? בכל אופן נשמע שאת נמצאת במקום של התלבטויות ובמקרה הזה חשוב להמשיך ולעבד את הדבר עם עצמך. יתכ וניתן לפנות לאיש מקצוע לצורך ליווי וסיוע בתהליך משמעותי זה. מידע לגבי זה יכול להנתן לך גם דרך המקום שבו התחלת בתהליכים אלה. אל תהססי לפנות בכל שאלה נוספת, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה