פרולקטין ותרופות נוגדות חומציות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

14/04/2008 | 11:38 | מאת: שרון

אני מנסה להרות האם פרולקטין 710 מונע ממני הרופא המשפחה טען שזה גבולי ושיתכן שבגלל שאני נוטלת לוסק 20 מ"ל או לנטון הפרולקטין עלה וטען שיש להמנע מתרופות אלו לתקופה ולהשתמש בכדורי מציצה לצרבת . לי זה נשמע מוזר מכיוון שאני נוטלת את התרופות הנ"ל שנים והפרולקטין לא היה גבוהה מעולם , מה דעתך ? הזמנתי תור לרופא נשים אבל אני אגיע אליו אחרי החג .

שרון שלום, מכיוון שהפורום הנוכחי מספק ייעוץ ותמיכה ריגשית ואינו מספק מענה בסוגיות רפואיות, אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום הרפואי: http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-246,m-Doctors,a-Forums.html בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה