לחוצהההה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

15/09/2011 | 21:04 | מאת: טליה

הרופא אמר לגבי הבדיקת זרע של בעלי: ריכוז תאי הזרע נמוך (7 מיליון) והמורפולוגיה ירודה (2% תקינים), וכן קיים חשד לזיהום של הזרע. אצלי הבדיקות שעשיתי תקינות! בת 24 הבנתי שטבעי לא ילך לנו! אני ממש לחוצה ומוטרדת שאלתי היא האם בטיפולי פוריות הזרעה או IFV ניתן להשיג הריון עם תוצאות כאלו?

טליה שלום, מתארת לעצמי שלא היה פשוט לקבל את הבדיקות ולעכל את הצורך בטיפולים, במידה ומצב הזרע לא ישתפר אחת הבעיות אתן ניתן להתמודד דרך טכניקת ההפריה החוץ גופית היא זרע בכמות/איכות ירודה. זאת ע"י בחירה קפדנית של זרעים תקינים ויצירת תנאי המעבדה להפריית הביציות שנשאבו. בכל אופן, יש להשלים קודם את כלל הבירורים בטרם יוסקו המסקנות ודרך הטיפול. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה