מבולבלת

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

13/09/2011 | 21:12 | מאת: ממתינה לחוצה.

קיבלתי דימום ככל הנראה נראה כמו ווסת ב31 לחודש. היום אנחנו ב13 לחודש ויש לי קצת כאבי הדומים לכאבי מחזור שלי אך ללא מחזור. אני מנסה להכנס להריון ואני לא יודעת מה לחשוב... יש לי כאבים רק בשד אחד ולא בשניהם ואני קצת עייפה מהרגיל.

שלום, מדבריך לא מספיק ברור האם אתם בטיפולים או לא ומתי היית אמורה לקבל במחזור או באיזה מידה המחזורים שלך סדירים. בלכ אופן, הדרך המדויקת ביותר להסיק על אפשרות להריון היא דרך בדיקת דם (מסוג בטא). ניתן גם לבצע בדיקה ביתית. סימנים אחרים יכולים להיות קשורים אך גם בלתי קשורים להריון. בהצלחה, קרן

13/09/2011 | 23:13 | מאת: ממתינה לחוצה.

היי, אנחנו לא בטיפולים. הייתי על גלולות 4 חודשים ובחודש האחרון הפסקתי את החפיסה באמצע כי גיליתי שזה מה שגורם לי לבחילות וסחרחורות קשות. מאז שהפסקתי לא חזרתי להשתמש בהם. הפסקתי את הגלולות בתאריך 26 לחודש ספטמבר כשבפועל הייתי אמורה לסיים אותם ב4 לאוקטובר. מן הסתם בגלל שהפסקתי גלולות באמצע קיבלתי דימום ב31 לחודש שהיה 4 ימים אבל לא היה בזמן שהוא היה צריך להיות. להערכתי כשהפסקתי את הגלולות הייתי בביוץ אבל אני לא בטוחה במה שאני אומרת. נכון לעכשיו יש לי כאבי מחזור ללא מחזור כבר 4 ימים. יש לי כאבים בשד אחד ועייפות וחוסר שקט בעיקר. כמו מה זה נראה?

13/09/2011 | 23:15 | מאת: ממתינה לחוצה.

סליחה כל התאריכים נכונים אבל הכוונה היא חודש אוגוסט. התבלבלו לי קצת החודשים.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה