בטן נפוחה אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

11/04/2008 | 22:02 | מאת: שני

ביום רביעי האחרון עברתי החזרה. הבטן שלי מאוד נפוחה והתחושה הכללית ממש לא נוחה. הרופא שלי אמר שמדובר בגירוי יתר והמליץ לי על מנוחה. רציתי לדעת לשמוע ממישהי שעברה את זה גם, יש דברים שיכולים להקל? איך ניתן למנוע החמרה של המצב? תודה, שני

12/04/2008 | 08:33 | מאת: גילי

הי שני, זה באמת מצב לא נעים להיות בו , לצערי, אני למודת ניסיון. הקטע המבאס הוא שחוץ מלנוח ולשתות הרבה, אין הרבה מה לעשות. אני לא יודעת בדיוק להגיד לך איך עובד הקטע של השתייה אבל אני יודעת שזה ממש ממש חשוב ועוזר למנוע הסתבכויות נוספות. מקווה שהשבועיים הקרובים יעברו מהר ויגמרו בחדשות טובות... גילי

16/06/2011 | 00:29 | מאת: נועה

אני שבועיים אחרי הזרעה הבטן נפוחה כמו בחודש רביעי בבדיקה ביתית בסטיק יצא לי קו אדום חזק וקו אדום חלש צרבות חזקות אני מחכה למחר לעשות בדיקת דם מתרגשת לתשובה החיובית לפי כל הסימנים,

12/04/2008 | 15:42 | מאת: ליאורה

שני, אני זוכרת שכשזה קרה לי היתה לי בטן לפחות של חודש רביעי ורצתי כל שנייה להשתין. זו הייתה חוויה מאוד לא טובה וגם מפחידה. אבל- היה גם משהו טוב, אם אפשר להגיד את זה על החוויה הזו, זו הייתה הפעם שנכנסתי להריון, ובכלל, יש איזו שמועה כזו שהסיכויים להריון גבוהים יותר בעקבות המצב הזה, למרות שרפואית הוא בהחלט לא רצוי. תחזיקי מעמד ושיגמר בטוב! ליאורה

15/04/2008 | 08:15 | מאת: מינה

זה השבוע השלישי שאני אחרי החזרת עוברים , מההתחלה אני עם בטן נפוחה והרגשה ממש לא הכי נעימה , הכיף מכל זה שבתחילת שבוע היתה לי בדיקה והתשובה היתה חיובית. מחזיקה לך אצבעות ומאחלת לך גם שתצליחי.

15/04/2008 | 22:37 | מאת: שני

הי מינה, תודה רבה. האמת שהבטן עדין מאוד נפוחה, אבל הכל נסבל, כי גם אצלי התשובה חיובית! שיהיה בהצלחה לשתינו וכמובן גם לכל השאר!! שני

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה