בבקשה שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

06/09/2011 | 14:54 | מאת: שרה

הי. מי יכול בבקשה לתת לי הסבר מה קורה איתי? תור להמטולוג יש רק בעוד חודש וחצי. קיבלתי תוצאות בדיקת דם-קרישיות ואין לי מושג מה זה אומר. אנא עזרה. והאם התשובות מעידות הקשר לבעיית ההפלות החוזרות ? תודה רבה. PTT בעל ערך 31.1 sec . גבוה מהנורמה. טווח הנורמה הוא (30.6 – 21.6 ) PROTEIN C Activity בעל ערך 72% . נמוך מהנורמה. טווח הנורמה הוא (150-84) Factor VII בעל ערך 42.8 נמוך מהנורמה. טווח הנורמה הוא (165- 65 ) תודה רבה!

שרה שלום, עליך להפנות את השאלה לפורום שמספק מענה רפואי בתחום ההמטולוגיה. לילה טוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה