מחפשת המלצה לרופא

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

30/08/2011 | 17:25 | מאת: חדשה

אני במכבי - מחפשת המלצה לרופא פריון באזור תל אביב. אני די חדשה בכל הענין ולא מצליחה להבין מי פרטי, חצי פרטי או מה. אנא עזרו לי. תודה

10/09/2011 | 22:56 | מאת: מיכל

שלום. יש את פרופסור מג'אר הוא יושב בתל אביב ועובד גם בתל השומר. הוא מספר 1 בארץ בכל תחום הפוריות. המספר שלו בקליניקה: 03-6401234 אני לא יודעת לגבי הסדר עם מכבי, אני יודעת שבמידה ואין הסדר הוא לוקח 900 ש"ח לפגישה ראשונה ואז לא צריך לשלם יותר על שום פגישה. בהצלחה רבה רבה תזכרי תמיד " אין ייאוש בעולם כלל" ו"כל מה שה' עושה זה לטובה"!!!-מנסיון אישי

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה