שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

20/08/2011 | 11:37 | מאת: אילנה

שלום רב, אני לפני טיפולי פוריות ומכיוון שיש לי דימום למטה ואני צריכה לעצור אותו כדי שאוכל לעשות בדיקה של משטח צוואר הרחם, אז הרופא אמר לי לקחת גלולות בשם יסמין, אחת בכל יום (הבנתי שצריך לקחת אותה כל יום באותה השעה). כמו כן אני לוקחת כל יום חומצה פולית (הבנתי שאת החומצה אפשר לקחת כל יום גם בשעות שונות). האם אפשר לקחת את הגלולה ואת החומצה אחת מיד אחרי השניה או שצריך שיהיה מרווח מסוים של זמן בין 2 הכדורים? והאם את הגלולה, או את החומצה, צריך לקחת אחרי אוכל או שזה לא משנה? תודה מראש.

אילנה שלום, באופן כללי, אין קשר או התנגשות בין גלולות ובין חומצה פולית, אך בכל מקרה, כדאי להפנות את השאלה לפורום רפואי או לברר במרפאה שבה את מטופלת. שבוע טוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה