גונאל אף 900 זריקות + אוביטרל 250

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

17/08/2011 | 09:11 | מאת: ורדה

יעזור לי מאוד המסירה - מצבי הכלכלי בכי רע. תודה

10/09/2011 | 23:00 | מאת: מיכל

דבר ראשון, מאיזה איזור את, לי יש גונאל למסירה- אני מהגולן. דבר 2 יש את עמותת טלי ביד רמ"ה- עמותה לזכר טלי חטואל ובנותיה הי"ד שממש עוזרת בכל הקטע הכלכלי של טיפולי פיריון. את צריכה לדבר קודם כל עם יורם מהעמותה- חפשי באינטרנט. אם את צריכה עוד משהו את מוזמנת לשלוח לי במייל:[email protected] ב"הצלחה. "אין ייאוש בעולם כלל", "כל מה שה' עושה זה לטובה".

05/12/2011 | 11:25 | מאת: lola

הי, אני מכירה בלוג בשם אי פוריות ששם יש הרבה בנות שעוברות טיפולים עם הגונאל אף, נסי שם: http://אי-פוריות.co.il/?p=1

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה