תשובה שלילית

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

04/04/2008 | 22:15 | מאת: מיואשת

שלום, אתמול קבלתי מחזור. עוד טיפול נכשל. האמת שאין לי ממש שאלה. רק רציתי להוציא קצת את הכאב ולתת ביטוי ללב השבור.לא שאי פעם היה קל, אבל התחושה היא שמפעם לפעם זה קשה יותר. בן הזוג שלי תומך ואוהב, וזה הרבה, אבל גם זה בסופו של דבר לא מקל על האכזבה הקשה. מה עושים? איך מתמודדים? איך לא מתייאשים? המיואשת

05/04/2008 | 10:15 | מאת: נורית

אני כל כך מבינה אותך ומזדהה עם כל מה שכתבת. כל כישלון הוא צורב. פשוט אין מילים. אבל בתור מי שעברה את הדרך המייסרת הזו, סיימה אותה בלידת ילד בריא ומקסים ושוב חזרה עכשיו לטיפולים, אני רוצה דווקא להגיד משהו על הצד השני של המטבע, הצד היפה. כשזה מצליח, וכן, יום אחד זה מצליח, הכל הופך למטושטש יותר, כהה יותר וההרגשה היא שהטיפולים נשארים איפשהו מאחור, רחוק יותר. לפחות עד הפעם הבאה. אז תזכרי שבקצה המנהרה החשוכה הזו, יש גם אור ויום אחד גם את תצאי אליו. בהצלחה, נורית

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה