המלצה על רופא

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

14/05/2011 | 19:43 | מאת: א

שלום בנות, רציתי לדעת האם מישהי מכירה את פרופסור אבי בן הרוש? האם מישהי עברה אצלו טיפול וממליצה עליו? תודה

11/07/2011 | 19:51 | מאת: אן

שלום אני לא יודעת עם זה עדיין רלוונטי אבל אני טופלתי אצלו (דרך בלינסון) ולא אהבתי בכלל. הרגשתי אשמה על שאלות ששאלתי,לא הייתה תמיכה בכלל כשעברתי הריון כימי הוא התייחס אלי כאילו כלום ולא היה רגיש בכלל לסיטואציה, הוא לא הבין למה רציתי שיחת רופא והתייעצת לאחר הפלה! היום אני אצל רופא פרטי מדהים, רגיש, תומך וזמין אלי. הרופא זמין ולא האחיות!ממליצה בחום על דר' מיכה באום. מקווה שזה כבר לא רלוונטי ואת כבר מאושרת, ומצפה לילד.. אן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה