בעיית כניסה להריון

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

09/05/2011 | 20:41 | מאת: סילין

היי אשמח שתענו לי בהקדם האפשרי אני בת 23 מנסה להיכנס להיריון כמעט שנה ביצעתי בדיקות הרמונליות : TSH 3.78 T4 16.18 T3 2.1 PROGSTRONE 1.0 FSH 5.9 LH 3.3 PROLACTIN 3856.1 עשיתי בדיקת אולטרסאונד לבלוטת התריס והרופא אמר שבלוטת התריס תקינה עשיתי בדיקה גינקולוגית והרופא אמר שהכל תקין הייתי אצל אנדקרינולוג והוא נתן לי תרופה בשם פארילק האם אני אוכל להיכנס להיריון כשהפרולקטין יתאזן ?

שלום, את שואלת לגבי נתונים רפואיים ולכן ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום המספק מענה רפואי. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה