רווקה בטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

24/02/2011 | 00:29 | מאת: זהבית

הי, החלטתי שאני לא מחכה , והחלטתי להביא ילד לבד. אני כרגע בטיפולי פוריות, עד היום לא הבנתי כמה זה קשה ומתסכל יש פה עוד חד הוריות?

25/02/2011 | 19:03 | מאת: דנה

הי זהבית, אני לא חד הורית ונמצאת בעצמי בטיפולים אבל יש לי חברה טובה שכן עוברת את הדרך הזו. אני רואה אותה ומבינה שזו דרך לא פשוטה לבחור בה אבל כששלמים עם ההחלטה ויש סביבה שתומכת זה עוזר. אני יודעת שהיא הולכת לקבוצה כזו בקופ"ח של נשים חד הוריות בטיפולים מתרומת זרע. בכל אופן שיהיה המון בהצלחה! דנה

26/02/2011 | 14:35 | מאת: זהבית

הי דנה תודה את יודעת באיזו קופת חולים יש קבוצות כאלו?

28/02/2011 | 13:42 | מאת: דנה

הי זהבית, סורי שאני עונה רק עכשיו....החברה שלי בכללית באזור המרכז אבל לא נראה לי שבטח יש גם בקופות אחרות, צריך לברר במרכז לבריאות האישה (כלומר קופ"ח) שאליה את הולכת.. דנה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה