צילום רחם

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

30/03/2008 | 22:12 | מאת: יערה

הי לכולן . אני צריכה לעבור צילום רחם בעוד שבועיים ורציתי לשמוע ממי שעברה את זה אם כדאי לעשות את זה במסגרת פרטית והאם זו בדיקה באמת כל כך קשה כמו שאמר הרופא. אשמח לשמוע אם אחת מיכן עשתה את זה בירושלים בכללית ברמת אשכול. תודה ובהצלחה לכולן

31/03/2008 | 09:11 | מאת: שרון

יקירתי הכן הבדיקה לא נעימה ודיי קשה אבל אם קצת רגיעה ונשימות עמוקות את תעברי אותה בגדול תשובות טובות ב"ה

31/03/2008 | 11:29 | מאת: ק

הי יערה, אני עברתי גם את הצילום וממש פחדתי ממנו. להפתעתי ולשמחתי, עבר ממש בסדר! אני לא יכולה להגיד לך שהיה נעים אבל הרגשתי תחושת חוסר נוחות גדולה שנמשכה רק בשתי הדקות של הבדיקות. שהבדיקה הסתיימה לא הרגשתי כלום ולא סבלתי משום כאב. אני עברתי אותה אצל ד"ר טוגנדרייך, שידוע במקצועיותו הרבה בנושא הזה. עשיתי את זה במרפאה של כללית ברמת גן, שם הוא מבצע את זה. אם יש לך אפשרות לעבור את זה אצלו, ממליצה בחום! שיעבור בקלות! והעיקר שיצא תקין...

02/04/2008 | 08:41 | מאת: תודה

תודה לכן. מישהי שמעה על דר שמעונוביץ או קינליס שעושים את הבדיקה?

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה