סדנא לנשים בטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

10/02/2011 | 08:16 | מאת: אלה

אשמח לדעת אם משהיא מכירה סדנה לנשים בטיפולי פוריות באיזור רחובות? חוץ מהסדנה בקפלן שכבר התחילה ולכן לא ניתן כעת להצטרף אליה. תודה רבה.

12/02/2011 | 21:31 | מאת: אודליה שלמון מימוני

שלום אלה! במרץ הקרוב נפתחת קבוצת תמיכה והתפתחות המתבססת על עקרונות הפסיכותרפיה הגופנית. סדנה מעצימה ומיוחדת שלצד התמיכה הנפשית יוצרת מגע עם הגוף ועם המשאבים הפנימיים שלנו.את מוזמנת להסתכל באתר: ב"סדנאות"-קבוצת "איזון עדין".או ליצור איתי קשר, אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה. בברכה אודליה שלמון מימוני

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה