סדנה/ קבוצה בתל אביב ??

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

08/02/2011 | 20:51 | מאת: קרן

אני מחפשת קבוצה בתל אביב מצאתי שישי במכבי אבל אני בכללית:( מישהי מכירה ממליצה ובתשלום לא יקר כי גם ככה אנחנו סחוטים

09/02/2011 | 15:29 | מאת: שער

הי, לא יודעת לגבי כללית, אבל מפרסומים שראיתי, הבנתי שיש קבוצת תמיכה בנושא בחידה לבריאות האישה באיכילוב וגם באסותה. לא מכירה משהי שאישית עשתה אבל אולי שווה לברר. שיר

13/02/2011 | 21:26 | מאת: אודליה שלמון מימוני

שלום קרן! במרץ הקרוב נפתחת קבוצת תמיכה והתפתחות המתבססת על עקרונות הפסיכותרפיה הגופנית.סדנה מעצימה ומיוחדת שלצד התמיכה הנפשית, יוצרת מגע עם הגוף ועם המשאבים הפנימיים שלנו. את מוזמנת להסתכל באתר:www.bemindbody.com ב"סדנאות" קבוצת "איזון עדין". או ליצור איתי קשר. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה. בברכה אודליה שלמון מימוני

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה