זריקות לקראת הפריה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

29/01/2011 | 13:56 | מאת: אלה

אני אחרי 3 הזרעות ו2 מחזורים עם איקקלומין עוברת להפריה. לקראת כל הזרעה הזרקתי גונאל ואוברטל. 1.האם לקראת הפריה יש יותר זריקות/כדורים שעלי לקחת? 2.האם משהיא עברה פיפל? האם זה כואב? תודה רבה על העזרה המועילה.

אלה שלום, בד"כ לפני הפריה יש שימוש במינון גבוה יותר של הורמונים על מנת להגדיל את מס' הביציות שאותן ישאבו ויפרו. ממליצה לך לבקש מהצוות הרפואי שבמרכזו את מטופלת מידע לגבי התהליך, ניתן גם לקרוא באתרים רפואיים. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה