הפריה ראשונה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

19/01/2011 | 08:58 | מאת: אלה

בנות יקרות, אני אחרי 3 הזרעות. עוד שבוע אדע אם ההזרעה ה3 הצליחה או לא לפי בדיקת בטא. במידה ולא-אני אעשה הפריה ראשונה. אשמח לדעת מה צפוי לי בשאיבה? האם זה בהרדמה מלאה? כואב לאחר שמתעוררים מההרדמה?כמה צריך לנוח אחר כך? האם ההחזרה מתבצעת גם בהרדמה מלאה? תודה רבה וסליחה על מבול השאלות.

אלה שלום, ראשית, אני מקווה שאולי לא יהיה צורך בטיפול ההפריה. הצורך שלך להפחית את מרכיב אי הבהירות ביחס לפרוצדורה הוא מאוד ברור וטבעי. היום קיימים הרבה אתרים שנותנים מידע לגבי התהליך ואני ממליצה לך גם לפנות לשם. כמובן שבמידה והתהליך יבוצע, חשוב ונכון שתקבלי את כל האינפורמציה מהרופא המטפל. לגבי שאלותיך, השאיבה מבוצעת בהרדה מלאה אך משכה קצר ונמשך כעשרים דקות. בשל העובדה שמדובר בפעולה כירוגית שנעשית תחת הרדמה, יש צורך במנוחה אחכ ובמידת הצורך ניתן גם לקחת כדור משכך כאבים אך התגובה של כל אישה לפרוצדורה היא אינדיבידואלית. לגבי פעולת ההחזרה, היא שוות משקל לכל בדיקת גניקולוגית רגילה, ואינה כרוכה בהרדמה. בהצלחה, קרן

23/01/2011 | 10:45 | מאת: אאא

קודם שיהיה בהצלחה! בעזרת ה' נקווה לבשורות חיוביות. וגם אם לא אז גם אני עברתי הזרעות שלא הצליחו ואני בטיפולי הפריה כיום. ההרדמה ממש לא כואב זה ל10 דקות לא מרגישים כלום וההחזרה היא כמו הזרעה. שיהיה המון בהצלחה.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה