האם הטיפול לא עובד עליי?

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

16/01/2011 | 16:51 | מאת: sloda

ביום ה למחזור 5 הרופאה נתנה לי איקקלומין(סבב ראשון). 5 ימים נטלתי כדור 1 ביום, ביום ה6 היה שבת וביום השביעי(זה היום) עשיתי פרוגסטרון ומעקב זקיקים- במעקב זקיקים עדיין כתוב זקיקים קטנים מרובים. מה הכדור אמור לעשות? ואחרי כמה ימים? מה זה אומר לגביי שהטיפול לא פועל? מה עושים אני ממש בלחץ? שום דבר לא יגרום לביציות שלי לזוז אז מה ייעשו לי?

שלום, ממליצה לך להפנות את השאלות לרופא המטפל או לפורום רפואי על מנת לקבל תשובות כמה שיותר מהימנות ולהסיר את אלמנט חוסר הוודאות. באופן כללי, יש מס' שיטות לגרום לביוץ (איקוקלומין, זריקה למשל של גונאל), והתגובה של נשים לכל אחת מהן היא אינדיבידואלית. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה