איקוקלומין וזריקות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

26/03/2008 | 21:10 | מאת: נורית

שלום לכולן, מישהי יכולה להסביר לי מה ההבדל בין האיקוקלומין לזריקות ומה היתרונות והחסרונות של כל טיפול כזה? שמעתי שיש רופאים שמתחילים מהאיקוקלומין ויש אחרים שישר מתחילים מהזריקות, במקרה של בעיות ביוץ כתוצאה של שחלות פוליציסטיות. תודה, נורית

26/03/2008 | 22:13 | מאת: איילת

הי נורית, בעיקרון שניהם אמורים לעשות את אותו הדבר- לגרום לביוץ. למרות שאני לא יודעת את ההסבר המדיוק, הם עובדים שונה. בכל אופן, לאיקוקלומין יכולה להיות תופעת לוואי שאין לזריקות וזה שהוא פוגע בירירית הרחם (בצורה הפיכה) ובגלל זה יכול להיות שיש רופאים שמעדיפים את הטיפול בזריקות. מקווה שעזרתי, איילת

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה