מיואשת...

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

07/01/2011 | 09:14 | מאת: הודיה

שלום, יש לי ילדה בת 4.5 הריון ספונטני, תקין לידה בשבוע 39. אחריה 2 הריונות ספונטניים שניגמרו בהפלה אחרי שראו עובר עם דופק. אחרי זה הריון בהזרעה-ניגמר עובר ללא דופק. זה אומר 3 גרידות.. אחרי זה הריון בהזרעה ניגמר בהריון כימי בטא ללא שק הריון ללא גרידה. לפני חודשיים הזרעה ללא הריון, ולפני שבועיים עוד הזרעה הרביעת במספר, שכנראה גם פה לא הוסג הריון.. יש לומר שכל הבדיקות תקינות חוץ מהזרע.. איך ממשיכים מכאן?? יש עוד סיכויי לחבוק תינוק אחרי 4 הפלות ושתי הזרעות כושלות??? יש טעם להמשיך?? קשה לי עם האכזבות האלה...

07/01/2011 | 16:48 | מאת: אנונימית

לבעלי יש בעית זרע לפני הפריות אני נותנת לו שקדים אגוזים פיסטוקים בוטנים... זה מעלה את איכות הזרע הוא כמעט עקר ואני בהריון בילד השלישי עם שיפור בזרע ותשאלי על התמיכה עשו לי בדיקת ביניים מההחזרה לבטא בדיקת דם לפרוגסטרון ואי 2 לבדוק עם התמיכה מספיקה ובלוטת התריס בהצלחה אחותי אחרי שלוש הפלות יש לה ילדה בת שנה שהתהרר שבלוטת התריס גרמה להפלות וחוסר איזון בהצלחה אסור להתיאש

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה