תחושות 4 ימים לפני המחזור/ הריון

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

26/12/2010 | 15:03 | מאת: אלה

אני 4 ימים לפני קבלת מחזור.עשיתי 2 הזרעות יום אחרי יום ולוקחת מאז 1 אנדומטרין לפני השינה. אין לי שום תופעה שונה ,פרט לקצת צרבת. בחודש שעבר היה לי הריון כימי וחשתי כאבים בחזה. אלו תופעות חוויתן 4 ימים לפני מועד קבלת המחזור כשהצלחתן להכנס להריון? יש משהיא שלא הרגישה כלום? תודה על עזרתכן המועילה.

27/12/2010 | 14:54 | מאת: רותם

הי אלה, לא נראה לי שאפשר לצערי לתת שמות של תופעות שמקושרות בהכרח להריו או לזה שאין הריון. קרה לי כבר שהרשתי דברים גופניים חזקים ובסוף לא היה הריון וקרה לי גם שכן נקלט הריון ולא היו שום תחושות מוקדמות או רמזים... המון בהצלחה! רותם

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה