הזרעה ראשונה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

24/03/2008 | 17:52 | מאת: יסמין

שלום לכן אני נשואה כ9 שנים ויש לי ילד אחד בן 5 שיהיה בריא, 5 שנים אני מנסה שוב להקלט ללא הצלחה, התחלתי עם איקקלומין ואחר כך הוספתי גם אוביטרל 3 מחזורים. הרופא רוצה עכשיו שנעבור להזרעההההההההההההה ואני נורא נורא נורא מפחדת מהתהליך ומהכל, (אף פעם לא עברתי בדיקה גניקולוגית גם לא אחרי הלידה מפחד לכאב...) אמרו לי שמכניסים מכשיר שנקרא "מפשק" וזה כואב ואחר כך קטטר (צינורית) וגם זה לא נעים, בקיצור אני לא יודעת מה לעשות, האם זה כואב????????? כמה זמן זה עורך כל התהליך של ההזרעה??? תודה רבה וסליחה על השאלה הארוכה. יסמין.

24/03/2008 | 22:54 | מאת: שלי

הי יסמין, תהליך של הזרעה דומה לבדיקה גניקולוגית רגילה, אבל ממה שכתבת אני מבינה שלא ממש יצא לך לעבור בדיקה כזו בכלל או באופן סדיר. בכל אופן, ההזרעה אולי לא נעימה מבחינת הסיטואציה אבל אני עברתי מס' הזרעות ולא חשתי בשום כאב או בחוסר נוחות פיזית. מדובר בפעולה קצרה מאוד. לדעתי אם כבר עברת לידה אז הזרעה זה די חסר משמעות בהשוואה לזה! בהצלחה, שלי

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה