shalom

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

19/11/2010 | 15:13 | מאת: lili

ani bat 16 iken ze maftia aval ani menasa lhikanes lerayon hamachzor sadir vani lo mazliha likanes lerayon tamid ho gomer bifnim haim yehola liyot beaya ?vehashov lezayen she ezel af ahat mehamishpacha ein bayat poriuot

שלום, אכן שאלתך מפתיעה בשל הגיל הצעיר... משאלתך לא ברור במשך כמה זמן את מנסה להרות... והאם זה מתוך מסגרת של קשר. בכל מקרה קושי להכנס להריון קשור גם למשך הזמן של הנסיונות, כאשר עד שנה הדבר לא מוגדר מבחינת הרופאים כקושי, במיוחד במקרה שאין בעיה ידועה מראש. כמובן שגם לאיכות הזרע יש משמעות בנושא. קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה