תופעות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

27/10/2010 | 17:45 | מאת: יהלי

היי, אני אמא לילד בן 3.5 ואני שבוע לאחר החזרת 2 עוברים טריים, יש לי את כל התופעות האפשריות שחשתי בהריון הראשון שלי-- בחילות, חזה נפוח וכואב, סחרחורות, בטן שמתעגלת (הבטן שלי היתה שטוחה) ורציתי לשאול האם זה נורמלי?

שלום, שאלתך נוגעת לתחום הרפואי ועל כן ממליצה לך להפנותה לפורום מתאים. באופן כללי, על הריון ניתן להסיק רק מבדיקת דם ביום איחור המחזור, כ 12 יום לאחר ההחזרה. במידה ואת מודאגת מחומרת התופעות או שאינך מרגישה בטוב, מומלת לפנות לרופא. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה