קבוצת תמיכה לנשים/זוגות המתמודדים עם טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

07/10/2010 | 14:51 | מאת: נעמי

שלום נשים יקרות, באישורה של מנהלת הפורום קרן , אני מבקשת להביא לידיעתכן כי בתאריך 23.10.10 נפתחת סדנא כאמור לנשים מאיזור חיפה, קריות והסביבה . הסדנא תעסוק בהתמודדות הן בפן האישי, הזוגי, החברתי,המשפחתי,הבנת תהליכי חשיבה והאמונות המעכבות והמקשות על כל אחת ואחת מאיתנו בתהליך טיפולי הפוריות. מסגרת הסדנא תאפשר לכל אחת מכן מקום אינטימי לגעת בתהליך. במקום הזה כולם שווים, נפעל יחד לתמוך ולהיתמך, להתחבר לכוחות הפנימיים שבכם, לשיתוף, הקשבה ועידוד וליצירת חשיבה חיובית אשר יביאו אתכם להתגבר על קשיים מנטליים ופיזיים. מזמינה אותך לפנות אליי במייל האישי ואתן את כל הפרטים הדרושים. [email protected] ימים טובים ומלאים באור ושלווה. נעמי

18/12/2010 | 15:16 | מאת: יורם גני

יורם היקר, הגעתי אליך לאחר יותר מחמש שנים של טיפולי פוריות שלא צלחו. הייתי מותשת לגמרי מבחינה נפשית וגם הרגשתי שחיקה גדולה מאוד בזוגיות. שמעתי מחברות על שיטת הביורגונומי ומצאתי את האתר שלך באינטרנט. במספר קטן של פגישות עזרת לי מאוד להתאושש נפשית ולהרגיש טוב יותר מבחינה פיזית. גם בזוגיות הרגשתי שיפור משמעותי. קיבלתי את הכוחות לא להתייאש ולהמשיך בדרך למרות הקושי הגדול. כחודשיים לאחר סיום הטיפול אצלך ההיריון נקלט ואחרי שמונה וחצי חודשים ילדתי שלישייה מקסימה! אני מודה לך מאוד על עזרתך בתהליך שעברתי ועל הכוחות המחודשים שקיבלתי בכדי להמשיך אותו ולהגיע לאושר המדהים הזה. ס.ש. אפשר להגיע לאתר של יורם גני ברישום שמו בגוגל

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה