הבדיקות שלפני הטיפולים

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

23/03/2008 | 18:49 | מאת: אישה

שלום, אנחנו עומדים לעבור טיפולי פוריות וריציתי לדעת האם יש לכם המלצות או הארות לפני שאנו מתחילים כמו כן האם בדיקת היסטרוסקופיה היא כואבת?

23/03/2008 | 19:27 | מאת: שלומית

שלום, ממה שכתבת לא כל כך היה ברור לי באיזה טיפולים אתם עומדים להתחיל כי שאומרים טיפולי פוריות הכוונה יכולה להיות להרבה דברים. בכל אופן, אם אתם מתחילים אז אני מניחה שיש לכם כבר רופא שמתחיל ללוות אותם בתהליך. היסטרוסקופיה יכולה להיות תהליך שלא כואב בכלל. אני עברתי צילום רחם, שזה דומה באיזשהו אופן, וחוץ מחוסר נוחות בדקת הבדיקה, לא הרגשתי כאב וגם לא לאחר הבדיקה. מקווה שעזרתי במשהו, שלומית

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה