לא פשוט

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

10/08/2010 | 20:09 | מאת: מעין

אני ובעלי מנסים להכנס להריון כבר שנה ולא מצליחים.אני בת 36.הלכנו לרופא מומחה לפוריות שהמליץ על הזרעה שהייתה כואבת במיוחד. באותו היום התפלאתי ממש מהזרע של בעלי שכמעט ולא יצא לו בשביל ההזרעה... ואפילו האישה שבמעבדה התפלאה על הכמות הזעירה..... זה מתיש ואני צריכה הרבה כוחות!! בנוסף הרופא לא היה זמין כשהייתי צריכה אותו עקב תופעת לואי עקב ההורמנים שקיבלתי, לא היה מענה במרפאה וכשלא הייתה ברירה וכשהשגתי את הנייד שלו הוא ענה לי מי נתן לך את הטלפון שלי? בקול מאיים. בקיצור לא פשוט כל התהליך,כדי לקבוע תורלרופא ששממליצים עליו אני צריכה לחכות עד נובמבר בקופ"ח כללית . בקיצור לא פשוט

מעין שלום, בהחלט נשמע לא פשוט. את מתמודדת עם טיפולים שלהם השלכות פיזיות ורגשיות ומתוסכלת מכך שבעלך לא מצליח "לספק את הסחורה", דווקא ביום החשוב. בנוסף, נשמע שאת מרגישה לבד מבחינת הליווי הרפואי, שלו לעיתים משמעות גדולה ביותר. חשוב שתרגישי בנוח עם הרופא. יתכן כי את יכולה לקבל המלצות נוספות ולא להמתין עד לנובמבר. יש גם רופאים שעובדים בסבסוד מסויים עם הקופה אך נחשבים "חצי פרטיים". בהצלחה, קרן

מעין, ראי תגובה מקופ"ח כללית בתגובה לדברייך. התגובה הופנתה בטעות אלי. לילה טוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה