דיקור והחזרה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

19/03/2008 | 14:56 | מאת: יפעת

שלום בשבוע הבא כנראה אגיע לשאיבה. אני מטופלת החל מלאחרונה אצל מדקר שמתמחה בפוריות. אם יש כאן נשים שנמצאות גם בדיקור, מנסיונכן, כדאי לעשות את הדיקור קצת לפני ההחזרה או קצת אחרי? תודה יפעת

20/03/2008 | 08:32 | מאת: לירון

הי יפעת, אני גם מטופלת בדיקור. לפי מה שאני הבנתי מהמדקרת שלי, מומלץ לעשות את הדיקור כמה שיותר קרוב לפני לרגע ההחזרה. אבל יש לי חברה שמטופלת ע"י מדקר אחר והוא המליץ לה לעשות את הדיקור ישר אחרי ההחזרה. בקיצור, כנראה שאין דרך אחת ויחידה ומה שחשוב זה לחזק את הגוף ולהכינו לקליטה, אבל חשובה גם העבודה של הדיקור לאורך כל התהליך. לירון

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה